Ce softuri sunt utile pentru agentiile de turism

Pentru ca pandemia a lovit din plin in domeniul de turism, cei implicati s-au vazut a fi nevoiti sa caute solutii prin care sa poata face fata scaderilor.

Putini s-ar astepta ca activitatea agentiilor de turism sa mai poata fi eficientizata, insa aici intervine Quick Sell care a creat un software pentru touroperatori. Astfel, turistii vor avea parte de cele mai bune conditii atunci cand isi rezerva o vacanta si vor avea acces la cele mai grozave pachete posibile. Lista de avantaje e foarte vasta si merita sa fie descoperita de catre toti cei care sunt implicati in acest domeniu.

Quick Sell iti ofera oportunitatea de a renunta la platformele greoaie si de a integra un singur motor de cautare care sa le cuprinda pe toate si prin intermediul caruia sa fie mult mai usor de pregatit totul. Putem aminti, printre altele, de hoteluri, zboruri cu avionul, servicii precum transfer aeroport si multe altele. Totul se realizeaza prin intermediul conexiunii API si XML, iar toate procedurile sunt automatizate. In acelasi timp, totul se rezolva repede, pe cand orice agentie de turism poate sa gestioneze mai multe rezervari in acelasi timp. procedurile desfoasoara online, ocazie cu care totul e mult mai simplu si mai comod pentru oricine.

Asadar, turistii sunt adusi direct mai aproape de agentii, iar ambele parti au mult de castigat. Chiar nu conteaza da infiintezi acum o noua agentie de turism, fie nu esti multumit de randamentul celei actuale, pentru ca prin intermediul unui software pentru touroperatori precum cel furnizat de Quick Sell vei ajunge imediat la cele mai bune rezultate si sa vinzi mult mai multe pachete de vacanta.

Bineinteles, oricine prefera sa aiba acces la tot felul de oferte grozave, iar cu cat acestea sunt mai variate, cu atat mai bine pentru ca pot fi acoperite toate interesele. Rezervarile se fac in cel mai scurt timp direct din acelasi motor de cautare, care e accesibil de pe orice sistem, atat in varianta de mobil, cat si in versiunea desktop, pentru ca toata lumea sa fie multumita pe deplin.

Mai departe, putem continua lista de avantaje prin a aminti faptul ca la Quick Sell nu exista taxe initiale, asa ca nimeni nu trebuie sa aloce bugete mari pentru a-si finanta afacerea. Conteaza mult si faptul ca suportul e gratuit, dar si nelimitat, motiv pentru care oricand ai o nelamurire, stii ca te asteapta cineva dispus sa te ajute. Preturile implicate sunt cu mult inferioare situatiei in care ar fi fost nevoie sa dezvolti totul de la zero, dar la Quick Sell se achita doar un abonament lunar sau anual care e aferent serviciului, fara a conta numarul furnizorilor. Aici ai nimerit unde trebuie si merita sa profiti oricand de pe urma tuturor acestor plusuri promise fiecarei agentii de turism.

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *