Ce functii importante are un smartwach?

Pentru ca tehnologia a evoluat considerabil in ultimii ani, in ziua de azi avem acces la nenumarate dispozitive menite sa ne faca viata mult mai usoara, iar printre acestea se pot numara si ceasurile inteligente. Gama e foarte variata in magazine, iar preturile sunt foarte bune, astfel ca poti sa vezi o lista de dispozitive aici la iUni pentru a fi mai simplu sa il alegi pe cel mai bun.

Profesionalism

iUni e un magazin online bine pus la punct din toate punctele de vedere, astfel ca pot fi de ajuns chiar si numai cateva minute pentru a plasa o comanda. Totodata, orice client are ocazia de a testa toate ceasurile inteligente in cadrul showroom-ului pentru a fi mai simpu sa fie luata cea mai buna decizie.

Preturi foarte bune

Lista de dispozitive aici la iUni e foarte variata, insa si preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele. Mai mult, si in showroom, dar si in magazinul online sunt propuse foarte multe oferte, iar acestea fac ca tarifele sa scada si mai mult, iar cine alege produse in valoare de minim 499 de lei va beneficia si de livrare gratuita prin curier.

Diferite caracteristici

Bineinteles, caracteristicile difera de la un model la altul, insa in aproape toate cazurile orice functie a smartwatch-ului este accesibila prin intermediul unui ecran tactil. La capitolul autonomie se anunta minim 3, 4 zile, dar cifra poate sa creasca si mai mult, in timp ce pentru o incarcare completa sunt de ajuns chiar si numai 3 ore.

Mai multe functii

Si functiile sunt destul de variate, iar pe langa faptul ca pot fi preluate si initiate apeluri direct de la incheietura mainii si verificate notificarile de pe retelel de socializare, mai sunt disponibile si altele precum cronometru, agenda, termometru, pedometru, monitorizarea somnului, functia antifurt, calendar si multe altele menite sa ne faca viata mai usoara.

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *