Am reusit sa gasesc oamenii care sa lucreze la firma mea

Datorita problemelor tot mai mari din segmentul fortei de munca aparut solutia perfecta pentru afacerea ta, si anume recrutare personal din tarile asiatice cu ajutorul firmelor specializate.

Personal Calificat ofera angajatorilor din diferite sectoare servicii complete de recrutare si plasare de forta de munca.Firma vine in sprijinul clientului preluand activitatea de recrutare si selectie de personal folosind metodele proprii sau baza de date.Prin colaborarea cu firma noastra  veti beneficia de cele mai bune servicii si impreuna vom gasi personalul potrivit nevoilor dumneavoastra.

Principiile pe care le folosim in activitatea noastra sunt ​inovatia​, rationalul​ si ​respectul​ pentru clienti, acestea motivandu-ne sa oferim servicii de incredere si de inalta calitate. In portofoliul nostru se afla proiecte finalizate cu succes pentru companii ce activeaza in industria hoteliera si a restaurantelor, in frumusete, agricultura, ferme de animale, in domeniul constructiilor, in domeniul ingrijirilor de batrani.

Standardele Personal Calificat sunt cele mai ridicate si vizeaza o lista de aplicatii ce sunt bazate pe o reputatie consolidata si pe calitate.Cu ajutorul echipei de profesionisti incercam sa depunem toate eforturile de a lucra intr-un mod onest, eficient si ne dorim sa pastram cea mai buna conexiune intre angajat si angajator.

Personal Calificat respecta oamenii si rolul lor in vietile noastre indiferent de tipul de activitate pe care acestia o desfasoara.Le oferim tot suportul si incredera de-a lungul intregii colaborari cu noi.Ne dorim sa impartasim cu ei experienta si toate resursele de care beneficiem pentru a ajunge la un rezultat final ce satisface orice asteptare a partenerilor nostri. Si ca sa putem sa ne respectam ceea ce ne dorim,  urmarim activitatile si procesul de evolutie al oamenilor pentru a putea adopta si indeplini cele mai bune practici la nivel european.

Pentru ca avem avantajul unui personal care cunoaste engleza foarte bine, cererea de pe piata pentru acest tip de forta de munca este foarte crescuta.

Avantajele colaborarii cu personal asiatic sunt discretia, devotamentul si seriozitatea de care acestia dau dovada si pe care foarte greu le mai gasim la noi in tara.

Personal Calificat incearca sa suplineasca dorinta tinerilor de a lucra in alte tari si lipsa acestora de interes pentru anumite domenii, cum ar fi agricultura, constructii, domeniul hotelier, spa si multe altele.

Un motiv pentru care recrutarea de personal din tarile asiatice rezolva foarte multe probleme in domeniul fortei de munca este faptul ca acestia accepta sa lucreze in Romania pentru ca aici salariile sunt mult mai mari fata de cat castiga la ei in tara.

Cele mai multe solicitari de contracte de munca in tara noastra vin din Filipine, Sri Lanka, Nepal, Indonezia, Vietnam si Bangladesh.

Prin angajarea de personal din tarile asiatice se obtine o productivitate mai mare, ceea ce inseamna ca pe termen lung costurile se reduc deoarece la mijloc este atitudinea pe care acestia o au fata de munca prin faptul ca sunt mult mai constiinciosi fata de romani.

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *