Acest produs financiar e potrivit oricarei societati

Solutiile financiare la care putem avea acces in ziua de azi nu sunt atat de diversificate, iar atunci cand amintim de banci sau alte institutii similare, conditiile impuse, de regula, sunt greu de respectat. Cu alte cuvinte, poate fi destul de dificil pentru o firma sa apeleze la diferite solutii financiare prin care sa se poata dezvolta. In schimb, aici merita sa amintim de Omnicredit care vine cu mai multe solutii accesibile pentru persoanele juridice, iar acestea se dovedesc a fi foarte avantajoase.

Despre Omnicredit

Pentru inceput oricine ar trebui sa cunoasca mai multe despre Omnicredit, adica prima platforma fintech din Romania care isi desfasoara activitatea exclusiv online. De-a lungul anilor Omnicredit a pus umarul la dezvoltarea a nenumarate firme din toate domeniile, iar urmatoarea poate fi chiar a ta.

Ce este factoring-ul

Despre factoring trebuie sa stii ca reprezinta o solutie ideala pentru orice intreprindere mica sau mijlocie care ofera produse sau servicii cu factura la termen de plata in viitor pentru ca intotdeauna pot aparea diferite situatii neprevazute prin care sa fie nevoie de incasarea mai rapida a banilor. Sumele blocate clar nu sunt de folos, ceea ce presupune ca e mult mai simplu sa iti cesionezi creantele catre Omnicredit si sa primesti banii pe loc, fara sa te mai complici. Bineinteles, principalele avantaje ale acestei solutii sunt reprezentate de faptul ca te vei bucura de toata flexibilitatea de care poti avea nevoie, dar si de rapiditate pentru ca poti rezolva totul imediat.

Pentru orice afacere

In acelasi timp, solutia e una flexibila, in sensul ca e potrivita pentru orice tip de afacere, asa ca oricine poate apela la Omnicredit, atat cine detine o florarie, un cabinet stomatologic, un salon de infrumusetare, o sala de fitness, un magazin cu articole vestimentare si nu numai pentru ca solutiile financiare sunt mult mai usor de accesat aici.

Asistenta de specialitate

Mai mult, conteaza si faptul ca echipa Omnicredit e alcatuita din oameni cu o vasta experienta in domeniul economic, de peste 15 ani, iar pentru acestia nu exista o problema care sa fie mult prea complexa si care sa nu isi gaseasca solutia. In plus, si antreprenorii au mult de castigat pentru ca de-a lungul colaborarii pot dobandi nenumarate notiuni prin care sa isi stimuleze cunostintele si sa poata sa isi dezvolte activitatea asa cum se cuvine.

Fara birocratie

De asemenea, faptul ca activitatea se desfasoara doar online inseamna ca scapi de birocratie, de toate procedurile complicate si de bataile de cap. Nu vei mai fi nevoit sa astepti la cozi interminabile, sa alcatuiesti dosare stufoase si nu te vei confrunta cu piedici la tot pasul, ci totul e mult mai simplu, mai rapid si mai comod.

Simplu si rapid

De fapt, dureaza doar 30 de secunde sa iti faci cont pe platforma prin furnizarea unui minim de date, iar mai apoi iti vei alege solutia financiara dorita, poate factoring-ul care este la mare cautare in ziua de azi. Trebuie sa incarci documentele solicitate si mai departe in cel mult o ora deja vei primi un raspuns care daca e afirmativ inseamna ca in alte 8 ore vei primi suma solicitata direct in cont.

Foloseste calculatorul disponibil online

Merita sa te folosesti de toate resursele la care ai acces in mediul online, iar aici putem aminti si de calculatorul disponibil pe site-ul Omnicredit. Prin intermediul acestuia poti afla direct toate cifrele care te intereseaza si ai garantia ca nu te trezesti ulterior cu fel si fel de taxe sau comisioane ascunse pentru ca acestea nu exista. La Omnicredit vei gasi cel mai eficient mod de a face business.

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *