Si la noi in tara gasesti tratamente moderne

Probabil ca ai mai auzit pana acum de celulele stem si de tratamentele implicate, iar acestea pot fi puse in practica acum chiar si in Romania, motiv pentru care toti cei interesati se pot interesa de Stemsure, unde vor avea parte de cele mai bune conditii. Avantajele aduse sunt nenumarate, motiv pentru care merita sa te interesezi sa vezi care sunt conditiile si cum te vei putea bucura de tratamente.

Terapiile cu celule stem se bazeaza pe abilitatea propriului nostru organism de a se vindeca, iar acestea se pun in practica cu usurinta intrucat este nevoie de injectarea celulelor in zonele afectate. Pe aceasta cale pacientii se vor putea vindeca mai repede atunci cand se confrunta cu diferite lovituri sau accidente, insa se reduce si durerea, chiar si cea cronica din cazul incheieturilor si ajuta la cresterea flexibilitatii sau chiar a calitatii somnului. Solutia este ideala si pentru sportivi intrucat se previn problemele musculare, creste colagenul si se regenereaza mai repede tesuturile si vasele de sange ale inimii. Mai mult, pielea se vindeca mai repede, se previn cicatricile si chiar si caderea parului, urmand ca pacientii sa poata reveni imediat la activitatile obisnuite.

Pentru mai multe boli

Este bine cunoscut faptul ca in prezent exista circa 80 de afectiuni care pot fi tratate prin intermediul celulelor stem in Romania, iar printre acestea putem aminti diabetul de tip II, leucemia sau anumite forme de cancer, dar se asteapta ca in viitor lista sa fie completata si sa atinga pragul de 100.

Usor de prelevat

Celulele stem sunt usor de prelevat, iar procedurile difera in functie de sursa aleasa. De exemplu, una dintre cele mai comune posibilitati este reprezentata de maduva osoasa, care reprezinta o sursa foarte buna, iar totul presupune inserarea unor ace in zona respectiva prin care pret de o ora sa fie prelevate celulele, urmand ca procedura sa fie reluata si in urmatoarele zile pana cand se ajunge la valorile dorite.

Imediat dupa nastere

O alta sursa buna pentru recoltarea celulelor stem este sangele cordonului ombilical, iar procedura se pune in practica imediat dupa nastere, in caz contrar sursa este irosita. Tehnica este una simpla, rapida si aduce o multime de beneficii, motiv pentru care merita ca orice mamica sa constientizeze beneficiile aduse de celulele stem.

Banca ta privata

Daca esti interesat de celule stem in Romania ai nimerit in locul potrivit intrucat Stemsure poate fi banca ta privata unde sa te bucuri de cele mai bune conditii. Aici ai la dispozitie pachete accesibile pentru toate buzunarele din care poti sa alegi si tu esti cea care decide cand si modul in care vor fi folosite de celulele stem, pe cand in cazul bancilor publice aceasta optiune nu exista.

Leave a Comment