Sărata Monteoru – cartierul caselor ecologice

Din ce în ce mai mult se simte nevoia unor locuințe care să fie sigure pentru mediu, dar care în același timp să răspundă la aceleași cerințe de siguranță ca o casă construită din beton și ciment normal. Astfel, cei de la Dumbrava 47 vin acum cu ideea realizării unor locuințe din materiale 100% ecologice, care vor proteja natura, dar vor oferi aceleași standarde de calitate și locuire ca cele clasice.

Realizate materiale facile pentru planetă

Din punct de vedere al materialelor pe care le vor utiliza cei de la Dumbrava47 este mai mult decât clar faptul că cei de aici oferă posibilități dintre cele mai bune, care sunt cât se poate de prietenoase cu mediul. Pereții caselor construite de aceștia sunt realizați din beton de cânepă, care este cunoscută pentru facilitățile pe care le are în momentul în care se creează condens în case. Totodată, aceștia sunt izolați cu lână, iar la nivelul structurii, al acoperișului și al pardosealei acestea sunt realizate  din lemn masiv care va avea o rezistență deosebit de competentă. Toate aceste materiale sunt eco friendly, ceea ce înseamnă că planeta nu va avea de pierdut deloc de pe urma construcției casei tale.

Consum facil de energie electrică

Interesul principal la aceste case din Sărata Monteoru a fost acela de a crea niște locuințe care să fie practice și facile pentru cei din jur și care să aducă deținătorului o mulțime de avantaje în ceea ce privește și consumul de electricitate. De exemplu, aceste construcții sunt realizate în baza ideii de low energy, ceea ce înseamnă cu un spațiu util de 108,5 mp consumă la fel de multă energie ca o garsonieră de 25 de mp. Un avantaj real care îți va permite ca în timp să salvezi sume destul de mari de bani.

Localizarea facilă

Acestea case pot fi descoperite în stațiunea balneoclimatică Sărata Monteoru, ceea ce înseamnă că se află la doar un minut distanță de bazinele publice de apă sărată terapeutică și la 10 minute de orașul Buzău. Localizarea aceasta ideală este un avantaj pentru cei care iau în considerare să se mute într-o astfel de locuință, pentru că vor avea parte de liniște și pace, fără să fie nevoie să se mute undeva departe de oraș. Facilitățile sunt exact aceleași iar sănătatea mediului un beneficiu care vine la pachet cu această alegere.

Profesioniști cu idei clare

Din punct de vedere a tot ceea ce ține de echipa de la dumbrava47.ro, poți fi sigur că vei avea de-a face cu profesioniști convinși, și că tot ceea ce faci este clar și practic pentru tine. Fiecare locuință este realizată pentru a răspunde unor nevoi existențiale, iar posibilitățile de a veni chiar tu cu idei sunt mereu încurajate.

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *