Orice investigatie a devenit mai comoda de acum

Asigurarea sanatatii ar trebui sa reprezinte o preocupare pentru fiecare dintre noi, motiv pentru care este esential sa ne prezentam periodic la medic, pentru a urma diferite teste, printre care si investigatii urologice. Unele simptome ale anumitor afectiuni sunt foarte evidente, astfel incat este esential sa fie luate masurile adecvate in cel mai scurt timp. In schimb, e mult mai simplu sa se apeleze la serviciile celor de la Doctor Acasa, care aduc mai mult confort oricarui pacient.

Cand trebuie sa merg la specialist?

Urologia este o ramura destul de complexa a medicinei si pot exista mai multe simptome ale afectiunilor, iar pacientii trebuie sa raspunda primelor semne si sa ia masurile potrivite. Printre simptomele unei dintre cele mai comune afectiuni, incontinenta urinara se numara evitarea contactelor sexuale, lipsa apetitului, starea generala de disconfort, scaderea calitatii vietii sau nevoie de a sta intins intrucat pacientii pot resimti o apasare permanenta. Acestea sunt doar cateva dintre semne, insa nu strica sa se apeleze la medic ori de cate ori un pacient are o nelamurire.

Diferite avantaje

In primul rand, pacientii nu mai sunt nevoiti sa se deplaseze la medic pentru investigatii urologice sau oricare alta problema, ci specialistii se prezinta la domiciliul acestora. In al doilea rand se evita birocratia specifica sistemului medical romanesc, care aduce cozi interminabile, timp irosit in fata cabinetelor sau medici care nu isi desfasoara activitatea cu profesionalism si nu se dedica meseriei lor. Mai mult, preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, motiv pentru care oricine isi poate permite pregatirea unui abonament la Doctor Acasa, iar avantajele sunt nenumarate. Nu in ultimul rand, pacientii se bucura si de mai mult confort si se simt in largul lor in propria locuinta, insa serviciul este ideal si pentru cei care, din diferite motive, nu se pot deplasa pana la medic.

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *