Iata unde iti poti asigura locuinta

In conditiile in care toata lumea isi face asigurare pentru masina, se pare ca inca sunt multi cei care o evita pe cea pentru locuinta, cu toate ca este obligatorie incepand cu anul 2013. Astfel, e bine de stiut ca flyinsurance te poate ajuta cu o polita pad, iar aici te asteapta mai multe plusuri mari pe care merita sa le descoperi. De acum poti sa stai linistit, sa nu ai nicio grija, stiind ca esti protejat pe deplin.

In cadrul acestei polite sunt incluse mai multe tipuri de locuinte ce pot fi asigurate, incepand de la cele de serviciu, cele sociale, cele temporare, casele de vacanta, dar si vilele de protocol. Mai mult, locuintele pot fi clasate in doua tipuri principale, cele de tip A pentru care suma asigurata va fi de 20.000 euro, acestea fiind construite cu o structura de rezistenta din beton armat. Celelalte locuinte sunt cele cu pereti exteriori din caramida nearsa pentru care suma asigurata este de 10.000 de euro.

Astfel, polita pad despagubeste in cateva cazuri principale care, de altfel, pot fi si cele mai periculoase. Aici putem aminti de cutremurul care nu doar ca afecteaza structura de rezistenta a locuintei, ci poate si produsele care se regasesc la interior. Mai departe, polita te salveaza si atunci cand te-ai ales cu pagube importante in urma unei inundatii, situatie intalnita mai des in zonele rurale. Si alunecarile de teren pot avea urmari foarte grave, motiv pentru care e mai bine pentru orice proprietar de locuinta sa fie asigurat, astfel incat sa nu isi asume niciun risc.

In plus, nici costurile implicate nu sunt deloc mari, asa ca putem vorbi de 20 de euro pentru locuinta de tip A si 10 euro pentru cea de tip B, motiv pentru care nimeni nu e nevoit sa faca un important efort din punct de vedere financiar. Cu alte cuvinte, poti sa te orientezi catre orice broker pentru ca pretul este standard si vei plati tot atat pentru politele de tip pad. In schimb, este recomandat sa ne orientam catre cei mai buni din domeniu intrucat aici putem avea parte si de profesionalism, de o experienta bogata si de consiliere astfel incat sa stim ca am luat cea mai inspirata decizie.

La FlyInsurance stii ca esti pe maini bune pentru ca poti incheia imediat o polita pad, insa aici ai acces si la multe altele care sunt facultative, astfel incat sa stii ca esti protejat din toate punctele de vedere. Nu ai nevoie de stres, batai de cap si alte probleme, iar acum e mai simplu ca niciodata sa te feresti de orice pericol, asa ca nu are rost sa iti asumi vreun risc.

Leave a Comment