E atat de simplu sa iti rezolvi telefonul

Probabil ca fiecare dintre noi viseaza la un telefon nou, pe care sa se poata baza in fiecare zi, care sa fie fiabil si care sa dispuna de toate functiile utile in viata de zi cu zi. Avem la dispozitie numeroase variante in acest sens si oricare ar fi varianta catre care ne orientam, de multe ori alegem si fel si fel de produse care sa aduca mai multa protectie telefonului, de la folii de sticla pana la diferite tipuri de carcase. In schimb, oricat de mult incercam sa protejam telefonul, unele accidente sunt inevitabile si ecranele sunt foarte vulnerabile.

Ce este de facut?

Daca tocmai ai scapat telefonul si s-a spart ecranul singura varianta este aceea de a te orienta catre serviciul de inlocuire display iPhone 8 sau pentru oricare alt model de telefon intrucat nu are niciun rost sa folosesti dispozitivul asa.

La cine pot apela?

Exista multe service-uri in cadrul carora poti repara orice dispozitiv, insa de ce sa nu apelezi la cei mai buni? Asadar, PrestigeGSM din Bucuresti reprezinta locul ideal catre care sa te orientezi pentru ca acestia au o experienta foarte bogata si stii ca telefonul tau se afla pe maini bune.

Cat costa?

Unul dintre motivele principale pentru care cei mai multi dintre noi amanam procedura de inlocuire display iPhone 8 este din punct de vedere financiar, insa la PrestigeGSM nu este nevoie in conditiile in care preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele. Astfel, daca iti doresti un display OEM, care este foarte asemanator celui original pretul este de 350 de lei. Totusi, poate preferi neaparat ecranul original, il vei gasi si pe acesta aici, iar pretul este de 550 de lei, asa ca merita sa profiti chiar acum.

Cat dureaza?

Operatiunea de inlocuire display iPhone 8 se pune in practica in cel mai scurt timp, fiind suficiente chiar si numai 20 de minute in acest sens, urmand ca mai apoi telefonul tau sa arate ca nou si, cu siguranta, vei fi pe deplin multumit ca nu trebuie sa pierzi timpul si sa stai departe de telefon.

Se poate face programare?

Trebuie sa ai in vedere si faptul ca poti sa faci programare, ocazie cu care vei profita la maxim de timpul pe care il ai la dispozitie. Iti alegi direct momentul oportun pentru tine la care sa mergi pentru a inlocui display-ului telefonului tau, iar pe aceasta cale nu trebuie sa iti dai programul peste cap.

Am parte si de garantie?

Nu in ultimul rand, te bucuri si de garantie, asa ca daca te vei confrunta cu vreo problema pe viitor, atunci aceasta va fi remediata in cel mai scurt timp si nu conteaza ce fel de telefon folosesti.

Leave a Comment