Ce am constatat dupa masajul tantric

Arta masajului tantric a fost practicata de mai bine de 5.000 de ani, iar originile sale pornesc din muntii Himalaya din India, unde lideri religiosi au descoperit ritualurile prin care au atins noi forme de liberare si extaz. Astfel, merita sa vezi oferta aici la Confidential pentru a afla mai multe despre beneficiile aduse sanatatii, iar serviciile sunt foarte variate, pentru toate nevoile. De exemplu, oricine se poate bucura de un masaj fie la salon, fie in confortul propriei camere de hotel.

Relaxarea generala

Masajul tantric ajuta la relaxarea generala, si nu te scapa doar de durerile de spate, gat sau umeri intrucat fiecare parte a corpului este ingrijita meticulos, fara a lasa vreun punct neatins. Bineinteles, experienta maseuzelor de la Confidential este cea care face diferenta, astfel ca acestea vor reusi sa aduca relaxarea completa chiar si in cazul celor mai stresate persoane.

Imbunatatirea respiratiei

In plus, acest tip de masaj incorporeaza tehnici care s-au dovedit a fi eficiente inca din urma cu cateva mii de ani, iar metodele de respiratie folosite in timpul masajului vor imbunatati experienta generala si orice beneficiar se va simti grozav in toate conditiile.

Scapa de emotii

Scopul general al masajului tantric este ca orice beneficiar sa se simta bine din punct de vedere emotional, iar pentru a ajunge la obtinerea acestei performante este nevoie ca principiile sa fie puse in aplicare in mod corespunzator. Astfel, oricine va invata mai multe despre deschiderea catre placere si aprecierea de sine, ceea ce duce la o stare de bucurie si satisfactie.

Experimenteaza placerea

Placerea vine pe mai multe cai pe durata masajului tantric, incepand de la relaxarea musculara, pana la echilibrul spiritual si imbunatatirea energiei sexuale, astfel ca merita sa vezi oferta aici la Confidential si programeaza o sesiune de placere direct la hotel pentru a nu mai fi nevoit sa te deplasezi pana la salon.

Starea generala de sanatate

Indiferent de locul in care se desfasoara, masajul tantric imbunateste circulatia sangelui, ocazie cu care sunt prevenite o multime de probleme de sanatate, precum cele de natura cardiaca, astfel ca este ideala experimentarea acestuia.

Viata sexuala

Barbatii se pot confrunta cu mai multe probleme din punct de vedere sexual precum impotenta sau lipsa libidoului, insa nici femeile nu sunt ferite, motiv pentru care masajul tantric combate toate aceste minusuri prin atingerile perfecte. Mai mult, acesta este dedicat chiar si cuplurilor care au ajuns intr-un punct monoton al relatiei.

Uita de stres

Stresul reprezinta un factor care favorizeaza dezvoltarea mai multor probleme de sanatate, fiind esential ca acesta sa fie combatut prin diferite mijloace. Bineinteles, exista o multime de solutii in acest sens, insa nici una nu se ridica la nivelul performantelor aduse de masajul tantric.

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *