Batraneti linisite si viata fericita? Reteta se afla la Egregora

Iti doresti sa le oferi celor dragi batraneti linistite intr-un loc in care sa dainuie siguranta, pacea si confortul? La Egregora, azil de batrani Baneasa, gasesti o echipa de oameni muncitori, dedicati si profesionsti in ceea ce fac. Este foarte important sa ai capacitatea de a alege locul potrivit pentru o persoana care se afla la nevoie si necesita ingrijiri speciale, motiv pentru care alegerea unui azil de batrani in Baneasa, pentru locuitorii din Bucuresti, poate fi cea mai buna optiune pentru a le asigura varstnicilor un trai mai mult decat decent. In acest azil de batrani Baneasa, bunicii sau parintii tai se pot bucura de sansa prin care reacapata cel putin o parte din activitatile pe care le faceau atunci cand mintea si corpul lucrau in mod cat mai benefic.

In ceea ce priveste o parte din serviciile pe care suntem pregatiti sa le oferim pacientilor nostri, acest azil de batrani din Baneasa pune la dispozitia varstnicilor servicii de asistenta medicala care sunt de tip preventiv, curativ, de recuperare, de reabilitare medicala paliativa, iar acestea cuprind consultatii medicale de specialitate, evaluari, investigatii, tratamente medicale, ingrijire, medicatie, asistenta in absolut toate activitatile, precum si recuperare medicala prin servicii personalizate de kinetoterapie robotizata si clasica, fizioterapie, terapia durerii, reabilitare medicala, etc.

De asemenea, in acest azil de batrani Baneasa toti pacientii clinicii noastre beneficiaza de conditii absolut deosebite: in cele doua sectii de comfort oferim cazare la standard hotelier de 4**** in camere de hotel cu baie individuala. Toate camere sunt echipate cu paturi medicale automatizate, noptiere cu functiuni medicale, TV LED, aer conditionat, televiziune prin cablu, frigider, WI-FI, safe electronic, buton/statie de apel wireless pentru personalul medical, etc.

Mai mult decat atat, in acest azil de batrani din Baneasa ne implicam cu simt de raspundere pentru a le oferi celor care ne solicita serviciile profesionale un mediu curat, linistit si primitor. Totodata, garantam confidentialitate maxima si siguranta, respectandu-le demnitatea. Mai mult decat atat, asiguram servicii de supraveghere, asistenta medicala permanenta (24/24 ore), pacientilor nostri administrandu-li-se medicamentatia prescrisa de un medic specialist la timp.

In functie de starea fiecarui pacient, elaboram in cabinetele medicale si urmarim aplicarea unui program de integrare si redobandire a unui grad cat mai mare al calitatii si independentei motrice. Echipa noastra acorda o atentie aparte si ajutor in toate activitatile zilnice: igiena, ingrijire corporala si deplasare, alimentatie, etc. Asiguram servicii de monitorizare a starii de sanatate, coordonare, recuperare, ameliorare, controlul sanatatii, etc. De asemenea, acordam servicii specializate in recuperarea, tratarea si gestionarea cazurilor post AVC (hemiplegii, hemipareze), boli degenerative Alzheimer, Parkinson, dementa mixta, scleroze multiple, traumatisme postoperatorii, endoproteze, slabiciune musculara post imobilizare, tratamente antiescare, sonde urinare, gestionarea situatiilor ce impun sonde nazo-gastrice, etc.

Leave a Comment