Cu toate ca 2020 a fost cel mai dificil an pentru agentiile de turism, acesta a adus si o ocazie foarte buna pentru ca cei profesionisti sa iasa in evidenta prin serviciile oferite. Cum pot face asta? Prin investitia in solutii eficiente, iar un software pentru tour operatori dezvoltat de catre cei de la Quick Sell se dovedeste a fi numai bun. Apeleaza aici pentru a descoperi care sunt principalele avantaje aduse:

Agentiile de turism se pot reinventa cu ajutorul unui software ce se dovedeste a fi foarte util, motiv pentru care toti cei care apeleaza aici au doar de castigat. Acestea au sansa de a lucra cat de eficient se poate si le este foarte simplu sa gestioneze totul asa cum se cuvine din cadrul unei singure platforme. Cu alte cuvinte, nu conteaza daca vorbim despre o agentie de turism renumita sau una proaspat infiinata, oricare dintre acestea are sansa de a ajunge direct in top. La Quick Sell ai parte de cele mai bune conditii pentru a-ti putea duce la bun sfarsit planul si sa oferi clientilor servicii de o calitate superioara. Acestia, la randul lor, se vor bucura de flexibilitate maxima atunci cand pregatesc de orice calatorie.

Pe scurt, orice utilizator descopera imediat cele mai avantajoase curse cu avionul, au acces la oferte atractive ale unitatilor de cazare sau se poate orienta catre serviciile de care are nevoie precum transfer aeroport si nu numai pentru ca fiecare vacanta sa fie perfecta din orice punct de vedere. Totul se gaseste intr-un singur motor de cautare si este valabil datorita conexiunii de tip XML / API si, cu alte cuvinte, atat tour operatorii au de castigat de pe urma acestui software, dar principalii beneficiari sunt clientii.

Software-ul este disponibil in versiunea de mobil, cat si cea de desktop, ceea ce presupune ca sunt acoperite nevoile tuturor potentialilor clienti. Ceea ce conteaza este si faptul ca se acopera nevoile tour operatorilor care nu trebuie sa aloce cine stie ce bugete pentru a-si permite sa aiba acces la o solutie atat de eficienta precum cea propusa de catre echipa Quick Sell.

Este nevoie de alegerea unui abonament din cele disponibile, iar costurile implicate sunt chiar foarte mici in raport cu avantajele oferite la schimb. Cu alte cuvinte, daca te gandesti sa pui bazele unei agentii de turism care sa isi deruleze activitatea exclusiv online trebuie sa stii ca ai parte de conditiile ideale cu ajutorul Quick Sell. Sau poate detii deja o asemenea agentie, insa nu esti multumit de performantele sale, cert este ca ai numai de castigat de fiecare data cand apelezi aici. Te despart doar cateva click-uri de un software pentru tour operatori foarte bun pe care merita sa il descoperi.

By

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *