Cand spunem ca experientele noastre de viata nu par a fi insemnate cu ceea ce inseamna pierderea unei persoane s-ar putea ca acest lucru sa fie foarte adevarat pentru majoritatea persoanelor. De altfel nimeni nu poate renunta la o persoana draga foarte usor. In realitate toate aceste lucruri se complica, deoarece sentimentele sunt mult mai puternice decat orice minte ce priveste obiectiv.

De altfel nimic nu se poate compara cu o astfel de trauma, mai ales daca respectiva persoana decedata este una tanara. Stim cu totii ca multi tineri aleg sa plece in strainatate pentru a lucra. Din pacate cativa dintre tineri nu au o soarta prea buna si sunt destinati accidentelor. Din nefericire familia este nevoita sa se ocupe de toate actele necesare pentru aducerea in tara a persoanelor decedate.

Cum astfel de procese sunt destul de greu de indeplinit necesita foarte mult timp, dar si experienta, in astfel de situatii tot ce puteti face este sa va adresati specialistilor din cadrul pompe funebre sector 5, reprezentate prin Casa Funerara Luca. De asemenea aceste servicii iti pot asigura si transportul funerar international, dar si tot necesarul pentru respectiva inmormantare. De altfel intr-o problema ca aceasta, doar specialistii pot avea rezultate optime in cel mai scurt timp.

Iar daca aveti in vedere costurile pentru realizarea unui astfel de proces de inmormantare ar trebui sa amintim ca in cadrul firmelor de pompe funebre pretul este unul acceptabil. Fata de cel pe care il veti cheltui in conditiile in care te gandesti sa rezolvi singur o astfel de situatie. De altfel s-ar putea sa intampini multe dificultati cu privire la legislatia pentru astfel de cazuri, pentru astfel de inmormantari.

Chiar daca aveti impresia pe moment ca va puteti descurca ar trebui sa incercati mai intai de toate sa va informati corespunzator cu privire la toate aceste aspecte si veti vedea ca toate aceste lucruri sunt foarte greu de realizat. Chiar daca treceti printr-o intamplare neplacuta, asta nu inseamna ca nu trebuie sa va faceti griji sau sa stati nepasatori la tot ce se  intampla in jurul vostru, avand in vedere ca vorbim despre o persoana draga. De altfel cele mai grele obstacole in aceasta privinta pot fi depasite doar cu ajutorul serviciilor specializate.

Transportul persoanei decedate se face in sicrie cu capac, cu autovehicule special amenajate in acest scop, care respecta prevederile normelor sanitare si antiepidemice. Daca sunt persoane care isi doresc sa organizeze o ceremonie speciala, le putem pune la dispozitie si limuzine funerare.

Transportul persoanelor decedate se face numai pe baza certificatului eliberat de un medic specialist in medicina legala sau anatomie patologica si a adeverintei de inhumare eliberate de autoritatea administratiei publice locale.

By

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *