Suplimente pentru planificarea sarcinii

Pentru ca orice sarcina sa decurga in cele mai bune conditii este important ca aceasta sa fie atent planuita pentru ca exista o multime de detalii de care trebuie sa se tina cont. Astfel, una dintre cele mai importante etape este pregatirea unor suplimente pentru planificarea sarcinii, care difera, de regula, de la o femeie la alta. Perioada sarcinii impune consumuri mai mari, atat de energie, cat si de nutrienti si oricat de sanatos este planul alimentar adoptat de viitoarea mamica, acesta nu e suficient de cele mai multe ori.

Vitamina D

Pentru ca scheletul celor mici sa se dezvolte asa cum trebuie sunt necesare calciul si vitamina D, iar acestea intaresc si stuctura femeilor insarcinate. Totodata, este recomandat ca viitoarele mamici sa evite expunerea la soare pe perioada sarcinii si sa consume cat mai multe produse lactate, in timp ce administrarea suplimentelor este esentiala pentru a fi suficiente cantitatile recomandate.

Fier

Fierul este la fel de important, atat pentru viitoarea mamica, cat si pentru bebelus, iar proportiile necesare difera in functie de trimestrul sarcinii, dar si de varsta mamelor, insa lipsa acestuia poate atrage mai multe probleme. De cele mai multe ori, in alimentele consumate nu se regaseste cantitatea necesara, motiv pentru care suplimentele Femibion sunt ideale din acest punct de vedere.

Acid folic

Totodata, femeile care se intereseaza de suplimente pentru planificarea sarcinii trebuie sa stie ca acidul folic joaca un rol foarte important pentru reducerea riscului de formare a unei anomalii al tubului neural al bebelusilor. Astfel, nivelul acidului folic trebuie controlat inca dinainte de sarcina prin administrarea unui supliment in fiecare zi, urmand ca pe perioada sarcinii sa fie incluse in planul alimentar alimente bogate in acesta precum broccoli, citricele, mazare, fasole, linte, salata verde, avocado, varza, conopida, porumb, sfecla, morcov, dovleac, telina si nu numai.

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *