Dirty Dancing – CTS Corner

Nu mi-am imaginat vreodata ca voi adora efectiv un ceai verde. Desi l-am facut prima oara acum imi pare rau ca nu mi-am cumparat de la CTS trei pachete si nu doar 30 grame.
Aroma lui cu siguranta este una fructata insa este si un element nou pe care eu nu l-am mai intalnit. Sa fie de la aroma, sa fie de la Muira Puama, acum nu stiu. Cert este insa ca este MI-NU-NAT! Serios va spun. Cand stau insa si analizez mai bine mirosul imi aduce aminte de aroma unei savarine. Chiar e foarte curios… dar si placut in acelasi timp.
Ingrediente: Ceai verde Sencha aromatizat, afine, Muira Puama, muguri de trandafir, capsuni, trandafir.
Acest ingredient surpriza (neintalnit de mine pana acum) am aflat ca este un arbore mic brazilian ce creste in bazinul Amazonului.

Este un afrodisiac folosit de foarte mult timp de cei de acolo si din cate am observat se comercializeaza si la noi.  Acum daca are influenta in acest ceai nu stiu, concentratia fiind foarte mica. Sunt curioasa insa de aroma acestei plante in stare pura nu intr-un mix de ceai deoarece ceea ce beau eu acum are un iz de nedescris.
Ceaiul are, dupa cu observati, o culoare aurie foarte frumoasa iar gustul este foarte placut, oarecum dulceag, fin, delicat. Va recomand din toata inima sa-l beti neindulcit, eu nici nu am incercat sa adaug ceva dar cu siguranta as anula toate calitatile lui daca as face-o.