Cum sa schimbi total birourile si spatiul de birouri pentru angajati fericiti si mai productivi?

Ce isi doreste orice angajator? Sa aiba angajati care sa isi faca treaba cat mai bine, sa execute sarcinile la timp si sa se simta bine de fiecare data cand vin la munca. E un obiectiv care e mai usor de atins astazi decat in trecut, un obiectiv absolut normal pentru angajatorii moderni din 2020. Asta pentru ca avem la dispozitie tehnologii de ultima generatie, materiale foarte bune, firme care se ocuoa de amenajari si reamenajari, cum e de exemplu MM Construct. Cum ajungem la acest obiectiv care suna bine pe hartie? Simplu. Incepem cu schimbari minore, dar de efect.

Reamenajam intreg spatiul de birouri in asa fel incat fiecare angajat sa aiba intimitate, dar sa se simta cumva parte din echipa de la munca. In loc de pereti din beton optam pentru compartimentari cu sticla, usor de intretinut, care nu se zgarie, cu sticla securizata care nu produce accidente in caz de spargere. Lumina naturala va patrunde fara probleme prin aceste compartimentari cu sticla, sticla poate fi obisnuita, mata, colorata, designul obtinut va fi unul interesant si modern, elegant. E si foarte simplu sa pui in practica aceste compartimentari, fixarea sticlelor este rapida si sigura.

Tavanele banale se inlocuiesc cu tavane casetate cu instalatii de iluminare moderne, cu LED-uri, cu lumina cat mai apropiata de cea naturala si directionata spre zona de lucru. Pe langa tavane ne putem folosi si de gips carton, peretii din gips carton pusi in opera de echipele MMConstruct pentru o izolare fonica si termica mai buna si pentru un design adaptat cerintelor moderne ale spatiilor de birouri.

Alaturi de amenajari si reamenajari putem investi si in mobilier nou, pentru organizarea mai buna a spatiului pentru birouri. Mobila cu multe sertare, rafturile suspendate, birouri moderne cu spatii pentru rechizite si pentru laptop sau desktop, design modular si mutarea usoara in spatiul dat a mobilierului pentru un confort sporit in timpul lucrului, iata doar cateva idei pentru birouri moderne si eficiente.

Conteaza foarte mult si geamurile si cantitatea de lumina care intra in incaperi. Ele vor fi mari si vor avea un aspect cat mai elegant, vor fi usor de inchis si de deschis. Aerisirea si incalzirea birourilor va fi modificata in asa fel incat sa se respecte standardele de eficienta energetica si fiecare angajat sa se simta confortabil in timpul lucrului.

Un spatiu de birouri pentru angajati productivi si fericiti are si zone speciale pentru relaxare, zone unde se poate citi sau angajatii se pot juca pentru a se destresa si a putea sa se reintoarca la sarcinile de indeplinit cu mai mult spor. Aceste zone pot fi delimitate si pot avea pereti din sticla despartitori sau din gips carton, personalizati, pentru un plus de intimitate si de confort.

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *