Cum am gasit fotograful pentru botez

Daca te pregatesti de organizarea botezului copilului tau si ai ajuns la capitolul fotografi, cu siguranta, ai observat ca sunt foarte multi pe piata si iti este dificil sa iei o decizie. Totusi, sunt cateva criterii de care poti tine cont, astfel incat sa fii sigur ca ai facut cea mai buna alegere, iar totul trebuie sa inceapa cu atitudinea acestora si deschiderea catre astfel de evenimente.

Atitudine

Munca depusa de un fotograf botez este foarte importanta, motiv pentru care acestia trebuie sa fie experimentati si sa se poata adapta la cerintele si preferintele tuturor clientilor. De asemenea, avand in vedere ca bebelusii sunt in centrul atentiei, imaginile cu acestea trebuie sa fie ireprosabile, astfel ca doar o bogata experienta in spate poate duce la aceasta performanta.

Locatia

Pentru ca aceasta nu este o simpla sedinta foto in Bucuresti, ci un eveniment special prin care se celebreaza aducerea pe lume a celui mic, locatia trebuie sa fie perfecta din toate punctele de vedere, inclusiv pentru ca fotografiile sa fie grozave. De multe ori se prefera botezurile organizate in timpul zilei, atunci cand lumina naturala nu reprezinta o problema, insa cum majoritatea se desfasoara dupa lasarea serii, fotografii trebuie sa se poata adapta conditiilor intalnite. Asadar, se poate alege un fotograf care a mai lucrat in conditii similare si care stie cum sa gestioneze situatia intalnita.

Plusuri si minusuri

Cu siguranta, fiecare fotograf are plusuri si minusuri, insa este important sa fie determinate principalele plusuri, pentru ca acestea sunt cele care conteaza cu adevarat. Totusi, nu trebuie omise nici minusurile, iar daca acestea sunt acceptabile, atunci, cu siguranta, fotograful poate fi ales.

Recomandari

In acelasi timp, pot fi consultati prietenii si cunostintele, cei care au mai ales o sedinta foto in Bucuresti, fie au apelat la serviciile unui fotograf la un botez, o nunta sau alte evenimente speciale. Acestia vor veni cu diferite recomandari in functie de experienta de care au avut parte, astfel ca pe baza informatiilor primite poate fi mai usor sa fie luata cea mai inspirata decizie. De asemenea, exista si o multime de forumuri unde utilizatorii isi impartasesc experientele, astfel incat cei interesati sa aiba acces la mai multi fotografi.

Portofoliu

Niciodata nu trebuie omis portofoliul pentru ca acesta poate fi vazut ca o adevarata carte de vizita a fotografilor, ce atesta experienta. Bineinteles, sunt preferati cei care au participat la cat mai multe botezuri, dar aceasta este o ocazie ideala si pentru a urmari munca acestora si pentru a descoperi daca viziunea este aceeasi. Mai mult, pe aceasta cale se poate verifica si calitatea imaginilor, in functie de aparatura folosita, iar cu cat investiile sunt mai mari in acest sector cu atat mai bine intrucat acesta poate fi un semn al profesionalismului.

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *