Auto Cobalcescu – un partener serios si de incredere

Pe langa propriul atelier mecanica, atelier carosierie si servicii ITP, Auto Cobalcescu se remarca prin portofoliul sau bogat de marci auto, clasandu-se astfel in topul dealer-urilor auto din Bucuresti. Excelenta si seriozitatea pe care am manifestat-o de-a lungul timpului ne-au plasat in top si ne-au ajutat sa incheim parteneriate extraordinare si de durata cu marci importante precum Nissan, Renault, Dacia, BMW, Mini, devenind un colaborator important in relatiile comerciale cu partenerii nostri.

Cum tehnologia este in continua dezvoltare, Auto Cobalcescu s-a adaptat de asemenea, oferind in spatiul virtual o experienta inedita. Astfel, cu ajutorul tehnologiei, poti inclusiv lansa o comanda de la Auto Cobalcescu.

Dealer Auto Cobalcescu ofera o multitudine de experiente si trairi pentru cei pasionati de marca Dacia, Nissan, Renault, BMW sau Mini. Astfel, printre ofertele noastre se gasesc modele precum Duster Essential TCe 90, Sandero Stepway Essential TCe 90, Sandero Stepway Essential ECO-G 100, Sandero Stepway Comfort TCe 90, Sandero Stepway Comfort ECO-G 100, noul Logan, Sandero, Duster PICK-UP, Lodgy, Nissan Micra Visia, Nissan Qashqai N-Connecta, Nissan Navara N-Connecta, Nissan Juke N-Design, Nissan X-Trail N-Connecta, Nissan Leaf N-Connecta Special, Juke, Leaf, Micra, X-Trail, Navara, Megane, Clio sau Estate, Seria 1, M135i xDrive, Seria 5, sau orice altceva va doriti. 

Ne preocupam si oferim siguranta, calitate si servicii profesionale, alaturi de consultanta in orice problema sau situatie. Avand in vedere ca ne dorim sa impresionam si sa oferim cele mai inalte experiente, alaturi de servicii de calitate, pe site-ul nostru unde gasiti si alte oferte si puteti sa va bucurati de toate promotiile actual, plansand inclusiv o comanda de la Auto Cobalcescu.

Oferim tot suportul necesar si incercam sa ne ridicam intr-un mod alert si continuu la cele mai inalte standarde, astfel ca stam la dispzitia clientilor nostri cu orice, in orice situatie. Prin urmare, daca nu sunteti hotarati ce autoturism vi se potriveste ori sunteti nehotarati, sau doar doriti sa testati viitorul autoturism, va invitam sa efectuati un test drive cu masina dorita, pentru a vedea, auzi, simti si beneficia de o experienta inedita. Astfel, echipa noastra de profesionisti va sta la indemana, pentru orice ati avea nevoie, pentru cea mai buna experienta.

Pe langa oferta noastra variata si promotiile pe care le gasiti la noi, mentionam si ca detinem propriul atelier mecanica, atelier carosierie si servicii ITP, oferind asadar intr-o singura locatie, toate serviciile de care ai nevoie.

Pe langa celelalte servicii de care beneficiati in parteneriatul cu noi, mentionam ca toate autoturismele achizitionate prin intermediul nostru beneficiaza, in baza contractului de garantie incheiat, daca este cazul, de reparatie in cadrul atelierelor noastre. De asemenea, oferim consiliere si suport in orice moment, incepand cu achizitia, dar si pe parcursul desfasurarii intregii relatii parteneriale.

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *