Asigurare de asistente rutiera de la TCV – investitia care merita mereu!

Ti s-a intamplat vreodata sa ramai cu masina in drum si sa cauti minute in sir o firma care sa te ajute cu serviciul de asistenta rutiera? O asigurare asistenta rutiera  este destul de complexa si iti pune la dispozitie servicii utile in cazul in care survin evenimente rutiere neplacute, pe care le poti intampina oriunde in trafic.

Posibilitatea de a ramane cu masina in pana sau de a suferi un accident in care autovehiculul nu se mai poate deplasa nu este exclusa niciodata. Tocmai de aceea, pentru siguranta si reducerea cheltuielilor imprevizibile iti recomandam sa inchei o asigurare de asistenta rutiera de la TCV. O asigurare rutiera iti este utila oriunde fie ca vorbim despre functionalitatea lor in tara, fie ca vorbim despre asigurare asistenta rutiera internationala.

Prin urmare, in functie de necesitatile pe care le aveti, o astfel de polita poate acoperi atat evenimente care au loc in cazul unei deplasari pe teritoriul tarii, cat si in afara. Astfel, daca faci des calatorii cu masina in strainatate, o asigurare de asistenta rutiera internationala iti poate fi de mare ajutor si ar fi bine sa te asiguri ca o ai facuta inainte a pleca in afara granitelor tarii. 

In ceea ce priveste ceea ce acopera servicii de asistenta rutiera pentru evenimente care indeplinesc toate urmatoarele conditii: s-au produs pe drumurile publice de pe teritoriul Romaniei; au ca urmare imposibilitatea deplasarii prin forta proprie a autoturismului sau il aduc intr-o stare ce nu ii mai permite deplasarea in conditiile respectarii legislatiei rutiere; constau in defectiuni tehnice (electrice / mecanice) sau accidente in care a fost implicat cel putin un vehicul in miscare.

Pentru a te ajuta sa economisesti timp si efort, acest calcul poate fi facut si prin intermediul site-ului si platformei noastre online. Tot ce ai de facut pentru a obtine o polita de asistenta rutiera este parcurgerea pasilor enumerati pe site si completarea corecta a campurilor obligatorii din formularul de calcul. Astfel poti dispune imediat de mai multe oferte si informatii legate de tipul de asigurare rutiera si costurile implicate in incheierea unui astfel de contract. Daca acesta coincide cu intentiile si interesele tale, plata se poate face online si polita poate fi emisa pe loc. In cazul in care ai nevoie de mai multe detalii privind serviciul, riscurile acoperite si clauze speciale, nu ezita sa ne contactezi. Un broker TCV in asigurari de asistenta rutiera te va consilia si iti va raspunde prompt la toate intrebarile si nelamuririle exprimate.

Conteaza pe ajutorul si asistenta de care poti beneficia alaturi de TCV – cel mai bun broker in asigurari din Romania! Alaturi de noi gasesti solutii la orice fel de problema ai avea!

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *