Alege să fii turist într-o destinaţie turistică de top!

Republica Dominicană este recunoscută drept una dintre cele mai populare destinaţii exotice de vacanţă din Caraibe. Industria turistică a ţării se concentrează pe oferta sa nesfârşită de plaje idilice cu nisip alb, ape turcoaz şi o vegetaţie tropicală care transformă acest loc într-un adevărat paradis pe pământ.

Descoperă cele mai minunate atracţii turistice

Dacă ai chef de Caraibe, Republica Dominicană cu ale sale obiective turistice de excepţie este alegerea ideală pentru a-ţi face cele mai memorabile şi unice amintiri. În ciuda teritoriului mic pe care se extinde, această destinaţie de vacanţă are de toate pentru oricine, în funcţie de preferinţe.

Punta Cana – situată în vârful de est al Republicii Dominicane, Punta Cana este una dintre cele mai renumite şi umitoare plaje de explorat, în special datorită practicării diferitelor activităţi de divertisment şi aventură. Aici este locul în care poţi înota cu delfinii, poţi pescui la mare adâncime, poţi practica surf sau te poţi plimba cu caiacul.  

Santo Domingo – capitală a Republicii Dominicane, acest oraş plin de viaţă este o adevărată mărturie a istoriei de mult apuse, cu o arhitectură colonială remarcantă, deţinând în prezent cea mai mare zonă metropolitană din Caraibe. Cu un farmec aparte, Santo Domingo a reuşit să atragă numeroşi turişti de-a lungul timpului şi a fost inclus în Patrimoniul Mondial UNESCO.

Parcul Naţional de Est – pasionaţii de natură în special nu vor să rateze această astracţie turistică, fiind unul dintre cele mai mari parcuri marine din Caraibe, care oferă turiştilor cele mai surprinzătoare locuri pentru scufundări.

Sosua – acest loc este unul potrivit pentru pasionaţii de scufundări în ape liniştite şi pentru cei care doresc să admire numeroasele varietăţi de peşti din zonă.

Ocean World Adventure Park – dacă îţi doreşti să iei parte la cele mai tari experienţe de vacanţă, alege să vizitezi acest parc, unde se practică foarte mult mai degrabă interacţiunea dintre public şi animele, în cadrul unor programe diferite.

Evident, acestea sunt doar câteva nume ale celor mai interesante atracţii turistice ce merită vizitate în Republica Dominicană, însă lista nu s-a epuizat aici.

Bachata dominicană

Desigur, atunci când auzi de vacanta in Republica Dominicană, cu siguranţă te duce gândul şi la celebrul  dans latino Bachata, care îşi are originile în acest loc, fiind pus pentru prima dată în scenă în zonele rurale ale acestei ţări, dar câştigându-şi treptat o popularitate considerabilă. Acest dans este unul foarte pasional. Aşadar, dacă vizitezi această destinaţie turistică, nu ezita să simţi ritmurile dansului bachata chiar la el acasă.

Turismul din Republica Dominicană s-a dezvoltat într-un ritm ameţitor, astfel încât agenţia Roju are pregătite pentru tine numeroase detalii despre această destinaţie şi o varietate largă de tarife şi de pachete turistice, special concepute astfel încât să satisfacă orice nevoie sau preferinţă ale clienţilor săi.

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *