Acum stiu ce am de facut cand trebuie sa organizez o inmormantare

Pentru ca moartea unei persoane dragi poate sa marcheze unul dintre cele mai dificile momente cu care ne putem confrunta in viata, e bine de stiut ca avem la cine sa apelam pentru a ne indruma. Asadar, cine cauta servicii funerare complete in sectorul 3 merita sa apeleze la Casa Funerara Luca intrucat aici profesionalismul nu va lasa niciodata de dorit. In plus, serviciile disponibile aici acopera toate bugetele necesare, iar nimeni nu trebuie sa faca un important efort din punct de vedere financiar.

In schimb, aici iti va fi mult mai simplu si mai comod sa organizezi totul tinand cont ca ai acces la oamenii potriviti care sa te ajute oricand ai nevoie. In conditiile in care serviciile sunt non stop, nu conteaza ora din zi si din noapte la care poti sa ajungi aici intrucat intotdeauna vei gasi cineva care sa te indrume in cele mai dificile momente. De-a lungul anilor echipa Casei Funerare Luca s-a ocupat de organizarea a nenumarate astfel de evenimente in tot Bucurestiul, astfel ca nu se limiteaza numai la un anumit sector al capitalei, ci le acopera pe toate si poate ajunge inclusiv in Ilfov.

Mai departe, daca esti interesat de servicii funerare complete in sectorul 3 ai de unde sa alegi aici, poate cea mai accesibila optiune din punct de vedere financiar, fie poate cea mai costisitoare. Chiar daca ne orientam catre cel mai ieftin pachet, acesta cuprinde tot ce e nevoie atunci cand organizezi o astfel de ceremonie si se ofera acces la medic care in primul rand sa constate decesul si care sa se ocupe de imbalsamare. Tot acesta este cel care ofera certificatele necesare fara de care nu se poate organiza ceremonia de inmormantare. Pachetul cuprinde, printre altele, sicriul complet echipat, inclusiv cu lenjeria, crucea din lemn inscriptionata, cele doua orare, alaturi de tot ce trebuie pus pe masa: pachete cu alimente, coliva, sticle de vin si ulei, batiste si nu numai. Serviciile cuprind transportul funerar, preluarea decedatului de la domiciliu, cosmetizarea, spalat si imbracat, transportul pana la cimitir si nu numia.

Acesta este cel mai accesibil pachet pe care il poti alege de la Casa Funerara Luca, insa optiunile sunt mai variate. Cel mai ieftin pachet costa numai 1000 de lei, iar aceasta suma poate fi recuperata in totalitate din ajutorul de inmormantare, ceea ce presupune ca in cele din urma nu vei plati nimic pentru a organiza un astfel de eveniment. Sunt si pachete mai costisitoare, iar dintre toate cel mai scump costa aproape 8000 de lei, la care se adauga si suma de 3000 de lei, insa aceasta poate fi recuperata sub indrumarea echipei de aici.

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *